Vila-real: La Regidoria de Sanitat refora el tractament contra els mosquits amb larribada de les altes temperatures


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195571_121295/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 24-05-2020
La Regidoria de Sanitat refora el tractament contra els mosquits amb larribada de les altes temperatures

La Regidoria de Sanitat est reforant les actuacions en el tractament contra els mosquits amb l'arribada de les altes temperatures. La iniciativa es troba dins del Pla de control de plagues de mosquits que funciona des de fa temps a Vila-real per a minimitzar les molsties d'aquest insecte.
Estem fent un important esfor en la prevenci, amb l'aplicaci de tractaments de manera contnua, assenyala la regidora, qui recorda que el consistori destina una partida de 19.000 euros anuals a l'empresa encarregada de la gesti del Pla de control de plaga de mosquits.
Gmez ha volgut destacar tamb la coordinaci que mant l'Ajuntament amb la Diputaci, encarregada del control i prevenci de plagues de mosquits en el terme municipal. En aquest sentit ha destacat el treball realitzat pel director tcnic del Pla Provincial Contra Mosquits, el catedrtic de la Universitat de Valncia, Ricardo Jimnez, amb qui s'ha reunit aquesta setmana de manera telemtica al costat de la diputada de Medi Natural, Mara Jimnez i representants dels municipis de la zona sud de la provncia.
L'Ajuntament de Vila-real, igual que altres poblacions, rep informes mensuals de situaci amb una srie de consells que han de transmetre a les empreses que tenen contractades perqu efectuen els tractaments en les seues zones urbanes que ens ajuden a garantir una major efectivitat dels tractaments i a actuar en aquelles rees que ms es necessita, assenyala l'edil qui recorda que ara que en lafase1 de la desescalada els vens poden anar a les seues segones residncies s molt important que tinguen cura de netejar les piscines per a evitar possibles focus conclou.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana