Vila-real: El PP de Vila-real proposa dem ampliar les ajudes del Consell per als autnoms


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195578_121302/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 26-05-2020
El PP de Vila-real proposa dem ampliar les ajudes del Consell per als autnoms

El Partit Popular de Vila-real proposar en el ple de dem la possibilitat d'ampliar les ajudes econmiques que va aprovar la Generalitat i que s'han vist com a insuficients ja que, segons els clculs, pot beneficiar al 30% dels autnoms.

El regidor del PP, Carlos Gil, adverteix que una vegada acabat el termini per a demanar ajudes, s'ha evidenciat que els diners destinats ha sigut insuficient i que una immensa majoria dels autnoms es quedaran sense aqueixa ajuda pel que demanem que l'Ajuntament trasllade la necessitat d'incrementar la partida pressupostria.

Aquesta s una altra de les propostes del PP de la localitat dins de la constant labor d'aportar mesures a favor dels vens de la localitat, aix com d'apostar per iniciatives que ajuden el teixit econmic local a superar la crisi del Coronavirus.

Cal recordar que les ajudes a autnoms del Consell, a ms, s'anaven a atorgar tenint en compte com a criteri l'ordre d'entrada per registre per aquest motiu pensem que s molt bona idea que hi haja igualtat per a tots aquells autnoms i pimes que per l'estat d'alarma no han pogut facturar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana