Vila-real: El PP de Vila-real aconsegueix que es destine a la lluita contra el Covid-19 el mig mili d'euros pressupostat per a fer despatxos en els antics jutjats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195615_121336/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 30-05-2020
El PP de Vila-real aconsegueix que es destine a la lluita contra el Covid-19 el mig mili d'euros pressupostat per a fer despatxos en els antics jutjats

El Partit Popular de Vila-real ha aconseguit que l'equip de govern haja renunciat a gastar mig mili d'euros en la reforma dels antics jutjats com a despatxos. Aqueix mig mili d'euros es podr destinar a ajudar als vens i a la lluita contra el Covid-19.

Aix ho ha explicat hui el portaveu del PP, Hctor Folgado, qui explica que grcies a les propostes que estem realitzant, l'equip de govern est assumint que no s moment de gastar diners en qestions suprflues i que tots els recursos han de destinar-se en el ms urgent.

La localitat s'ha vist molt assotada per la crisi del coronavirus i ara que comencem a veure la llum al final del tnel ens preocupa molt que la nostra localitat es veja molt afectada per la crisi econmica.

Per aix, des del PP consideren que tots els recursos de l'administraci deuen ara de destinar-se a ajudar a reactivar l'economia, a crear i consolidar ocupaci, a ajudar a les pimes i autnoms i a causes socials, ha manifestat Folgado.

Els populars des del minut zero estan apostant per fer propostes en benefici de la ciutat de Vila-real.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana