Vila-real: El PP urgeix que es paguen els convenis amb les entitats socials de Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195650_121370/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-06-2020
El PP urgeix que es paguen els convenis amb les entitats socials de Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha sollicitat hui de nou a l'equip de govern en comissi informativa que de manera urgent es paguen els convenis que es deuen amb les entitats socials de la localitat.

Tal com ha explicat el portaveu adjunt dels populars, Adrin Casab, des del Partit Popular una de les primeres mesures que es va plantejar en el Pla "Reactivem Vila-real" va ser la d'agilitar el pagament dels convinguts amb les entitats socials perqu pogueren fer front a les necessitats derivades de la pandmia del Covid-19.

"Hi ha entitats socials de la localitat que segueixen sense cobrar les ajudes que reben per part de l'Ajuntament, la qual cosa est generant dificultats en la seua labor social i, com a conseqncia, donar resposta als vens als quals ajuden", ha explicat l'edil.

Casab ha agrat la "important labor que realitzen entitats com Critas, Creu Roja, Joventut Antoniana o Sant Vicent de Pal, els qui han seguit al peu del can durant aquests mesos tan complexos, ja que la crisi sanitria del Covid-19 ha provocat un increment de les dificultats econmiques de molts vens del municipi".

Cal recordar que el PP ja va proposar, res ms decretar-se l'estat d'alarma al nostre pas, que s'agilitara el pagament dels convenis pendents amb les entitats socials. Encara que l'equip de govern va anunciar que s'anava a fer, la veritat s que dos mesos desprs algunes entitats no han cobrat encara, per la qual cosa des del PP demanem que de la forma ms rpida possible es pague tot el que es deu en estar en situaci excepcional i ms greu de l'habitual. "Els vens necessiten una resposta rpida de l'ajuntament amb els quals pitjor l'estan passant", ha concls Casab.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana