Vila-real: El PP proposa crear una lnia d'ajudes de 'emergncia econmica' per a evitar el tancament d'activitat d'autnoms i pimes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195819_121518/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 24-06-2020
El PP proposa crear una lnia d'ajudes de 'emergncia econmica' per a evitar el tancament d'activitat d'autnoms i pimes

El Partit Popular de Vila-real ha proposat hui durant la celebraci del ple de la localitat, on s'ha aprovat una partida de 500.000 euros per a un programa per a superar els efectes del Covid-19, que es cree un pla d'emergncia econmica, similar al que existeix als ajuntaments d'emergncia social, per que estiga destinat a les pimes i autnoms.

Una proposta que ha llanat el portaveu del PP, Hctor Folgado, i que se centraria en evitar el tancament d'empreses i, en conseqncia, la destrucci d'ocupaci i oportunitats.

Hctor Folgado ha explicat que desprs de ser colpejats trgicament per la crisi sanitria, que a la nostra ciutat ha deixat la dolorosa xifra de 43 vctimes, els vila-realenses estem vivint ara moments molt durs tamb en matria d'ocupaci. Ms de 8.000 vens parats per haver-se quedat sense ocupaci o per veure's afectats per un ERTE.

Per aquest motiu la proposta del PP estiga enfocada a ajudar des de l'administraci local a les necessitats actuals. El futur laboral, econmic i social de molts dels nostres vens depn de les accions i ajudes que des de les diferents administracions s'articulen per a estimular la reactivaci econmica i ajudar als qui ms el necessiten, ha explicat Folgado.

Pensem que aquesta iniciativa pot ajudar a evitar greus tancaments de pimes i autnoms locals i sobretot a mantindre llocs de treball que en l'actual situaci pengen d'un fil.

Cal recordar que des de l'inici de la crisi, el PP de Vila-real ha estat aportant mesures a favor dels vens de manera constructiva per a reactivar la localitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana