Vila-real: El PP aconsegueix exigir al Govern millorar els recursos per a garantir el pagament de la renda mnima vital


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195881_121559/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 01-07-2020
El PP aconsegueix exigir al Govern millorar els recursos per a garantir el pagament de la renda mnima vital

El Partit Popular de Vila-real ha aconseguit que el ple de la localitat aprove una proposta destinada al Govern perqu es garantisquen recursos suficients perqu l'Ajuntament de la localitat puga pagar la renda mnima vital.

Aquesta ajuda que ha aprovat el Govern central l'han de tramitar els ajuntaments i, per aix, des del PP consideren que s'ha de dotar de ms recursos a l'administraci local perqu es puguen resoldre les ajudes.

Aix ho ha defensat hui el regidor del PP, Adrin Casab, qui ha explicat que sense aqueixos fons addicionals, ser inviable per a les entitats locals gestionar aquesta nova prestaci estatal.

L'edil popular ha recordat que les necessitats d'aquells vens i famlies que es troben en situaci vulnerable i no disposen de suficients ingressos per a subsistir desgraciadament s'han incrementat de manera notable des del principi de la pandmia a Vila-real.

Casab explica que des que es va decretar l'estat d'alarma i el tancament de l'economia espanyola, els ajuntaments han registrat un augment en el nombre d'ajudes d'emergncia social sollicitades.

Ara mateix, tal com ha recordat l'edil, hi ha un increment de peticions d'ajuda en les entitats socials de la localitat a conseqncia de la crisi sanitria que ha derivat en una crisi econmica, per aix s important ara que l'Estat arbitre b les ajudes i que els ajuntaments puguen donar una resposta efica.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana