Vila-real: El PP reclama actuar contra la plaga de mosquits a Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195954_121625/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 08-07-2020
El PP reclama actuar contra la plaga de mosquits a Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha demanat hui en la celebraci de les comissions que es reactiven tractaments eficaos contra la plaga de mosquits. La regidora del PP, Gema Ferreres, ha reclamat que s'actue de manera contundent i amb ms mesures i ha recordat que fa a penes quinze dies el PP ja va demanar que s'extremaren les accions sense que s'haja actuat.

La regidora ha recordat que zones com els voltants del riu Millars, el Madrigal o zones molt conflictives quant a la plaga de mosquits i els vens estan patint les conseqncies.

Aix mateix, la responsable del PP ha recordat que s necessari un front com ja que els mosquits no entenen de fronteres pel que des del PP es demana que la Diputaci i la Generalitat Valenciana prenguen cartes en l'assumpte i que des de la lleialtat es treballe de manera efica a curt, mitj i llarg termini.

Gema Ferreres considera que en primer lloc ha de realitzar-se un treball palliatiu davant les conseqncies de l'actual plaga i, d'altra banda, instar a les administracions amb competncies a fer un treball efica.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana