Vila-real: El PP de Vila-real reclama una legislaci contra l'ocupaci illegal d'habitatges


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196051_121708/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-08-2020
El PP de Vila-real reclama una legislaci contra l'ocupaci illegal d'habitatges

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat hui que es legisle de manera contundent contra el moviment d'ocupaci illegal que tamb est afectant propietaris de la localitat.

El portaveu del PP, Hctor Folgado, presenta aquesta moci per al seu debat en el prxim ple, sollicitant que es modifique la legislaci de tal forma que es puguen agilitar el desocupar un habitatge si es demostra que ha sigut ocupada illegalment.

Els populars assenyalen que volem que s'aprove un pla nacional contra l'ocupaci illegal que incloga el recuperar el delicte d'usurpaci amb penes d'un a tres anys de pres sobre aquest tema i que, a ms, permetre a la Policia tirar als ocupes illegals en un termini de 48 hores.

Folgado assenyala que el pla del PP tamb impedir als okupes empadronar-se en un habitatge a la qual accedeixen de manera illegal, com ara s que es permet.

Per al regidor s important defensar la legalitat i la propietat privada i els drets dels amos dels habitatges que ara estan indefensos i viuen autntics calvaris per a recuperar una casa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana