Vila-real: Les empreses Construccions Rogelio Cataln i JeansTrack presenten el seu cas d'xit en Interconnectats grcies a Globalis


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-09-2020
 

La segona jornada d'Interconnectats, organitzada per la Fundaci Globalis en collaboraci amb l'Ajuntament de Vila-real i la Diputaci de Castell, servir per a connectar i crear sinergies entre empreses de la costa i de l'interior, principalment aquelles situades en les rees d'influncia dels centres CEDES de la provncia de Castell.

Qualsevol tipus d'empresa pot apuntar-se a aquest *Networking que es realitzar el dimarts, 15 de setembre, a partir de les 8.30am a travs de la plataforma Zoom, i que comptar amb la participaci de Construccions Rogelio Beltrn i JeansTrack que exposaran els seus casos d'xit a les empreses i emprenedors assistents a la reuni.

Totes les empreses i empresaris que participen en la jornada tindran l'oportunitat de presentar-se davant la resta dels participants durant un minut. A ms, tamb rebran la segona part de la formaci sobre Com usar internet en benefici de la teua empresa i una invitaci gratuta a assistir al VIII Frum Nacional d'Innovaci: Ciutats i Pobles Intelligents que organitza Fundaci *Globalis amb la collaboraci de la Diputaci de Castell i de l'Ajuntament de Vila-real i que comptar amb Pep Gmez, fundador de Fever i Reby.

En aquesta segona sessi d'Interconnectats, participar Laura Cataln, gerent de Construccions Rogelio Cataln, una empresa que porta des de 1987 dedicant-se a soleres de formig, construcci de naus i manteniment industrial de plantes productives. Tamb el gerent de JeansTrack, David Monserrat, parlar del seu model de negoci dedicat a la roba esportiva i denim com a estil de vida en el qual preval la passi per la naturalesa, la muntanya i la moda.

Tant aquesta jornada d'Interconnectats com el Frum Nacional d'Innovaci sn gratuts, desprs de prvia inscripci en la web www.fundacionglobalis.org, i estan destinades tant a empreses i emprenedors com a futurs professionals i ciutadans que vulguen conixer ms sobre noves oportunitats de negoci.

La Fundaci Globalis aposta en aquest projecte per promoure i vertebrar la relaci empresarial entre el nord i sud, est i oest de la provncia mitjanant la xarxa d'empresaris i emprenedors que sorgir d'aquestes trobades que es repeteixen anualment.

Fundaci Globalis
La Fundaci Globalis s una entitat privada que t com a objectiu promoure la modernitzaci del teixit empresarial a Vila-real i dona suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovaci o diversificaci empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconmic, la ciutat i la seua rea d'influncia des d'una perspectiva global amb un nou model d'innovaci 360, Globalis promou i dona suport a l'emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l'ocupabilitat dels joves a ms de que dona suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrici o l'esport.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana