Vila-real: El PP de Vila-real reclama el pla de seguretat i el cost dels concerts multitudinaris davant l'increment de contagis per Covid


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196257_121901/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-09-2020
El PP de Vila-real reclama el pla de seguretat i el cost dels concerts multitudinaris davant l'increment de contagis per Covid

El Partit Popular de Vila-real ha sollicitat a l'equip de govern que facilite informaci respecte a la celebraci de concerts multitudinaris. Tal com ha explicat el portaveu del PP, Hctor Folgado, desprs de l'anullaci de les festes de la Mare de Du de Grcia per la recomanaci de Sanitat d'evitar aglomeracions, el PP sollicitem tota la informaci de manera transparent.

s a dir, la ubicaci exacta dels concerts que l'equip de govern ha anunciat en els mitjans de comunicaci amb un aforament de fins a 800 persones-, el pla de seguretat previst, aix com l'informe epidemieolgic que avale la realitzaci d'aquests grans concerts en la localitat.

Al mateix temps, el PP ha sollicitat el desglossament dels costos econmics d'aquests concerts. Aquests concerts s'organitzen per part de l'Ajuntament de Vila-real mentre altres localitats estan anullant els grans esdeveniments i destinant aquestes despeses a la lluita contra el coronavirus amb plans de seguretat, test per a la comunitat educativa, desinfecci constant de zones pbliques, fins i tot mampares protectores per als collegis.

Mentrestant, a Vila-real l'equip de govern ha anunciat un cicle de concerts amb artistes nacionals per a 800 persones pel que el PP ha demanat tota la informaci sobre aquest tema per a analitzar si ara s el moment adequat de gastar els recursos pblics en aquestes qestions i, sobretot, tindre les garanties que en plena segona ona de contagis i amb el que ja ha patit Vila-real, analitzar si s el millor moment des del punt de vista sanitari.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana