Vila-real: El PP de Vila-real proposa una campanya comercial entorn de la Fira de Santa Catalina desprs de la seua suspensi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196522_122134/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 26-10-2020
El PP de Vila-real proposa una campanya comercial entorn de la Fira de Santa Catalina desprs de la seua suspensi

Els populars plantegen que, davant la suspensi de la fira, es pose en marxa una campanya de dinamitzaci comercial perqu els vens compren els seus regals d'aqueix dia en el comer local

Vila-real, 26 d octubre de 2020.- El Partit Popular de Vila-real ha plantejat hui una campanya de dinamitzaci comercial entorn de la tradicional Fira de Santa Catalina. La fira, que s'anava a celebrar el diumenge 29 de novembre, s'ha susps per la pandmia del coronavirus.

Tal com ha explicat hui el regidor del PP, Adrin Casab, aquesta fira s tot un revulsiu per al teixit econmic de la ciutat ja que la fira concentra a milers de persones pels carrers del centre el que repercuteix en el comer local amb un increment de vendes, aix com en el sector de la restauraci.

La cancellaci suposa, un nou colp per a un sector molt afectat ja per la pandmia com s el comer local. Per aix hem proposada aquesta iniciativa perqu, tal com marca la tradici de comprar regals per a la famlia aqueix dia, es mantinga i entorn d'aqueixes dates els vens de Vila-real opten pel seu comer per a comprar-los.

Casab ha assenyalat, a ms, que el comer de Vila-real compta amb una impressionant xarxa de qualitat, bons preus i una atenci personalitzada pel que ha animat a secundar tots al comer de la nostra ciutat.

El popular ha recordat que des del PP es mant un fort comproms amb els sectors econmics de la localitat i ha recordat que, per exemple, el PP portar al prxim ple una proposta per a fer costat al sector de l'oci nocturn que est tancat i sense possibilitats de realitzar la seua activitat econmica.

La proposta que es debatr en el ple de dem se centra en sollicitar que tant la Generalitat com la Diputaci activen lnies d'ajudes per a aquest sector que directament no poden realitzar la seua activitat per estar tancats per un decret de la prpia administraci.

Al mateix temps, la proposta inclou una petici perqu es modifique la legislaci autonmica perqu, complint amb totes les garanties, aquests locals puguen recuperar l'activitat econmica.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana