Vila-real: Economia llana 9.000 vals d'una hora d'aparcament gratut per a incentivar el consum en comeros i restaurants


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 25-11-2020
 

El Regidoria d'Economia continua implementant noves poltiques i accions per a ajudar el comer i els negocis locals a reactivar les vendes i, amb aix, palliar les conseqncies de la covid-19 sobre l'economia vila-realenca. Amb aquest objectiu, el departament que dirigeix Xus Madrigal llana una nova campanya de promoci del consum local a travs de la distribuci de 9.000 tiquets d'aparcament gratut en el prquing subterrani de la plaa Major. La iniciativa s'emmarca en les accions acordades per tots els grups poltics en la Mesa del Renaixement per a la reactivaci de la ciutat.
El nostre comproms amb el comer i la restauraci local s absolut. Les conseqncies de la crisi sanitria han sigut gravssimes en molts sectors i establiments locals; per aix, estem posant en marxa iniciatives molt diverses que dinamitzen la ciutat, incentiven les vendes i afavorisquen el consum a les nostres tendes i en els nostres restaurants, que s, sense cap dubte, la millor manera d'ajudar-los a remuntar aquesta crisi, assenyala Madrigal. Una d'aquestes iniciatives passa per facilitar l'aparcament en el centre de la ciutat, on se situen bona part dels establiments comercials i de restauraci de Vila-real. Aix no vol dir que la campanya es limite als locals del centre, tot el contrari; repartirem 9.000 tiquets entre tots els comeros, bars i restaurants que vulguen participar, perqu puguen premiar als seus clients amb una hora d'aparcament gratut en la plaa Major, puntualitza el regidor d'Economia.
Ara que s'acosta la campanya de Nadal, en la qual el sector comercial t posades moltes esperances, estem al costat dels nostres comerciants, tamb dels bars i restaurants, oferint eines i incentius per a afavorir el consum a la ciutat. Tenim una mplia xarxa i oferta de comer i doci, no sols en el centre sin en tota la ciutat, de gran qualitat i a preus competitius i un gran valor afegit de proximitat; caracterstiques a les quals sumem, amb aquesta campanya, ms facilitats per a l'aparcament i un incentiu per a premiar la fidelitat del client, valora el responsable municipal. Per a aquesta iniciativa, inclosa en les mesures de reactivaci local pactades en la Mesa del Renaixement, s'han destinat 3.000 euros.
Per a participar en la campanya, els negocis interessats tan sols han d'acostar-se a la seu de la Uni de Comer de Vila-real (Ucovi), situada a la Casa del Comer (carrer de Sant Roc), i recollir els vals. L'horari de lliurament ser de 9.15 a 14.00 hores. No s necessari ser membre dUcovi per a poder beneficiar-se d'aquesta campanya; aquesta iniciativa est oberta a tot el comer i restauraci, conclou Madrigal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana