Vila-real: El PP urgeix la construcci sense ms demora del nou centre de salut del centre de Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196793_122369/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 28-11-2020
El PP urgeix la construcci sense ms demora del nou centre de salut del centre de Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat la construcci d'un necessari centre de salut en la zona centre desprs del tancament de l'ambulatori de Torrehermosa.

El portaveu del PP en la localitat, Hctor Folgado, ha explicat que des que van tancar l'ambulatori, que va provocar el desnonament de 3.000 pacients de la zona centre, el PP ha estat proposant la possibilitat d'usar l'edifici annex, l'antiga biblioteca. Anys desprs, l'alcalde ha assumit la tesi del PP per podrien haver usat aquest temps per a fer el projecte del centre de salut.

Folgado ha explicat que porten anys posant una partida de 63.000 euros per a fer el projecte, per no el realitzen i, ara, retarden la construcci del nou ambulatori al 2022 amb el que amb aquests terminis arribaran a les eleccions, per no a la pandmia.

El portaveu ha explicat que huit mesos desprs i en plena segona ona hem de continuar reclamant millores en sanitat per a Vila-real i la provncia.

Enfront del caos de la gesti sanitria davant al Covid, el PP ha reclamat una gesti eficient i efica com reclamen els professionals sanitaris. L'atenci sanitria en els centres de primria est collapsada i els professionals tenen fins a 60 pacients al dia, ha recordat Folgado.

Els MIR porten 150 dies al carrer per la falta de respecte de la Generalitat, els professionals sanitaris se senten enganyats pel president Puig per anunciar una paga extra irreal que exclou al 40% dels professionals que van treballar a primera lnia, les imprescindibles noves UCIS no estan encara, es confinen vens sense fer PCRS Un llistat de caos sanitari en la Comunitat que han de tindre una resposta.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana