Vila-real: El PP de Vila-real exigeix activar ajudes per a l'hostaleria desprs de les noves restriccions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197027_122564/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 09-01-2021
El PP de Vila-real exigeix activar ajudes per a l'hostaleria desprs de les noves restriccions

El Partit Popular de Vila-real ha reiterat a l'equip de govern la necessitat d'activar una lnia d'ajudes per als sectors ms afectats per la pandmia i, especialment, per al sector de l'hostaleria desprs de les noves restriccions imposades aquesta setmana per la Generalitat Valenciana.

Es necessita un pla que ajude a garantir la viabilitat dels negocis perqu puguen tornar a obrir la seua persiana amb garanties una vegada s'haja superat aquesta situaci, ha apuntat el portaveu adjunt dels populars, Adrin Casab, qui alerta que molts locals ja han anunciat el tancament temporal de la seua activitat perqu les noves mesures imposades pel Consell fan inviable la seua activitat.

El regidor del PP ha assegurat que, encara que s comprensible que s'hagen d'adoptar mesures restrictives per l'actual situaci sanitria, no s just que aquestes restriccions no vagen acompanyades d'un pla que permeta la viabilitat d'aquests negocis.

s moment que Benlloch rectifique desprs de les seues constants negatives a oferir ajudes als sectors afectats per la Covid-19 i actue amb solucions reals i efectives. Si continuem esperant que ho facen altres administracions ser tard ja per a molts negocis de la nostra ciutat, ha lamentat Casab.

L'edil popular ha recordat que el PP ha presentat ms de 30 mesures durant aquests mesos dins del pla Reactivem Vila-real dirigides a autnoms i pimes, entre les quals destaquen l'exempci del pagament de taxes de terrasses i ocupaci de via pblica o bonificacions en els impostos municipals. No s possible que els negocis continuen complint amb els seus impostos entre ells un rebut de l'IBI un 10% ms car- mentre se'ls impedeix generar ingressos, ha concls Casab.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana