Vila-real: El PP de Vila-real lamenta un nou tancament a l'hostaleria sense que hagen arribat ajudes al sector


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197130_122650/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 21-01-2021
El PP de Vila-real lamenta un nou tancament a l'hostaleria sense que hagen arribat ajudes al sector

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui que s'haja imposat un nou tancament total per a l'hostaleria sense que el sector haja rebut cap ajuda. Cal recordar que el PP de Vila-real ve reclamant una lnia d'ajudes per al sector des de fa ms de huit mesos.

Tal com ha assenyalat hui el regidor del PP a Vila-real, Adrin Casab, lamentablement la Generalitat ha optat per tancar l'hostaleria sense haver posat en marxa ajudes d'emergncia econmica per a aconseguir la viabilitat de molts negocis afectats per la crisi derivada de la pandmia per a evitar el seu tancament definitiu i mantindre la seua activitat.

L'edil del PP ha explicat a ms que el pla anunciat per la Generalitat arriba tard per a molts vens que ja no podran mantindre els seus negocis. Aix mateix, cal destacar l'esfor que ha anat realitzant el sector per adaptar la seua activitat i els seus locals a les diferents exigncies i restriccions que anava imposant l'administraci, qui ara els clava la punta amb aquest nou tancament.

Per a Casab, si l'administraci prohibeix a l'hostaleria o els gimnasos treballar, com a mnim no haurien de pagar impostos i, a ms, considerem que se'ls hauria de pagar una ajuda d'emergncia per a fer front a la situaci.

Cal recordar, a ms, algunes de les mesures que el PP de Vila-real ha posat damunt de la taula com l'excepci del pagament de la taxa de terrasses i ocupaci de via pblica, bonificacions en els impostos municipals (IBI un 10% ms car des del 2020 per la pujada aplicada per PSOE i Podemos) i ajudes directes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana