Vila-real: Comproms per Vila-real exigeix al Govern que deixe destudiar i actue en el desdoblament de lN-340 al seu pas per la ciutat


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 26-01-2021
 

Comproms per Vila-real exigeix ​​a Govern central que deixe d'estudiar i que actue d'una vegada per totes en una qesti d'imperiosa i urgent necessitat, com s el desdoblament de la carretera Nacional 340 al seu pas per la ciutat, que des de fa anys compta amb un elevat ndex d'accidents i de mortalitat.
La portaveu, Maria Fajardo, assenyala que "el nostre company, el senador Carles Mulet, que sempre est pendent d'aquest tema, ha tornat a preguntar recentment i la resposta s de llibre: ho estan estudiant". En aquest sentit, lamenta que "hagen destudiar tant que a la fi passen els anys i la carretera seguisca sent un perill pel qual molts conductors eviten transitar, a causa de l'alta taxa de mortalitat que registra".
Eixor a lN-340, tant a Vila-real com en altres punts, s eixir a jugar-se la vida i aix ho veiem prcticament cada dia", indica, "una ciutat com la nostra no mereix mostrar als mn una imatge tan lamentable i infrahumana com la que ofereix a qualsevol conductor que passe per aquesta carretera. s de vergonya i una reivindicaci histrica que tots els governs, del color que siguen, obvien ".
Per la seua banda, el senador Carles Mulet, que sempre es fa ress de les peticions i necessitats dels vila-realencs, assenyala que ha preguntat en diverses ocasions per les mesures que pensa adoptar el Govern per donar soluci a aquest cas i en quin termini i "la resposta sempre s demolidora, al mateix temps que decebedora".
L'ltima pregunta del senador sollicitava duplicar la carretera i ampliar i millorar els carrils d'incorporaci a la zona Est. "La seua resposta va ser que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana est desenvolupant un estudi de trnsit en el corredor format per l'AP-7, A-7 i N-340 i que quan acabe es projectaran les actuacions que resulten necessries", explica, "en definitiva, el de sempre, all que els i les vila-realencs porten anys esperant".
Aix mateix, Mulet tamb ha demanat l'ampliaci i millora dels carrils d'incorporaci a la N-340 des de l'Hospital de la Plana -dels tres accessos amb qu compta la ciutat, el ms perills- que a ms dna pas a la CV-185, vial que uneix la ciutat amb la vena Borriana. "Hem recordat que seria ms que necessria la seua implicaci i que aquests accessos sn altament perillosos, a causa de l'elevat nivell de trnsit i a l'existncia d'un sol carril, per el Govern respon que no hi ha res a solucionar a la zona, perqu tot est b i que en els pressupostos de 2021 hi ha una partida per a conservaci i millora de la seguretat viria a les carreteres de l'Estat que passen per Castell ", denuncia," com si aix ja estigus tot solucionat".
Tant Fajardo com Mulet lamenten que "els vila-realencs no mereixen un Govern que sistemticament ignore la nostra ciutat i que no coneix el territori, ja que si vingueren alguna vegada i veieren in situ el que passa -en cas que tingueren conscincia- es donarien pressa a arreglar immediatament aquest despropsit de carretera". "Una llstima que siguen uns especialistes en estudiar, per mai en complir", conclouen.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana