Vila-real: El PP lamenta que seguisca sense estar l'ampliaci de l'UCI de la Plana amb la saturaci hospitalria al lmit


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 04-02-2021
 

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui que en ple rcord d'ingressos i de vctimes i amb la saturaci hospitalria i de les UCIS al lmit, la Conselleria de Sanitat no haja posat en marxa l'UCI que s'anava a installar a l'hospital de la Plana.

El portaveu del PP en la localitat, Hctor Folgado, ha lamentat que aquest s un exemple ms de la nefasta gesti que la Conselleria de Sanitat que va dir a l'abril de l'any passat que s'anava a construir una nova UCI a la Plana i, en plena tercera ona no est en marxa malgrat que ara mateix serviria per a alleujar el collapse que existeix.

Segons han denunciat els sindicats, la saturaci de llits de vigilncia intensiva a la Plana s molt greu. Folgado ha lamentat que malgrat l'experincia de la primera ona, Puig haja apostat per hospitals de campanya que es desmunten quan hi ha vent aix com per anuncis que desprs no s'executen, com l'increment de llits UCI. Mentre altres comunitats han apostat per construir hospitals per a atendre la pandmia, la Generalitat Valenciana ha apostat per fer promeses que tamb s'ha emportat el vent.

El responsable popular explica que no ens mereixem aquesta desastrosa gesti, que Vila-real tinga retallades com el tancament del centre de salut o que ara en el pitjor moment de la pandmia, els treballadors hagen de denunciar aquests incompliments tan greus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana