Vila-real: El Consell Local de lEsport acorda suspendre la Gala de l'Esport 2020 i prolongar el trimestre d'activitats de lSME


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 06-02-2021
 

El Consell Local de lEsport s'ha reunit aquesta setmana de manera telemtica per a analitzar la situaci de les entitats del sector en l'actual context de restriccions, amb les installacions esportives tancades i la prctica esportiva limitada. Entre altres qestions, els membres del consell municipal han decidit tamb suspendre la Gala de l'Esport de 2020 i prolongar el trimestre d'activitats, quan s'alcen les restriccions, fins a compensar el temps de tancament.
s evident que l'any 2020 ha sigut un any atpic per a la prctica esportiva, desprs de l'estat d'alarma i les limitacions que han tingut molts esportistes i disciplines en prevenci de la covid-19. Per aix, hi ha hagut un consens general en el si del Consell Local de lEsport de suspendre enguany la Gala de l'Esport, ats que molts clubs i atletes no han pogut competir i s'hauria produt un greuge, valora el regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo. En tot cas, els membres del Consell van acordar tamb incorporar algun tipus d'esment o referncia a l'any esportiu de 2020 en la gala que se celebrar l'any que ve.
D'altra banda, el Consell Local de lEsport va abordar tamb l'aturada en les activitats dirigides del Servei Municipal dEsports que han suposat les restriccions i es va acordar prolongar el trimestre vigent el temps que siga necessari una vegada alades les limitacions perqu els usuaris no perden les classes a les quals estan matriculats. Tenim ms de 3.000 places en les diferents activitats dirigides que ofereix lSME, que s'han vist alterades per les ltimes restriccions. Per aix, volem agrair als usuaris i als socis de lSME i transmetre'ls que estem preocupats i ocupats en qu no perden les seues classes, assenyala Serralvo, qui recorda que les installacions esportives municipals han comptabilitzat en el primer trimestre ms de 41.000 accessos, amb estrictes protocols de seguretat avalats per la Ctedra de l'Esport de la Universitat Politcnica de Valncia. Un balan al qual se sumen aquest any dues noves installacions esportives, el nou pavell Campi Llorens, construt a cost zero per a la ciutat pel Villarreal CF en un solar cedit pels Carmelites, i la piscina Aigua-salut, que en els seus primers mesos de funcionament com a centre esportiu i teraputic va superar els 4.000 usos.
Estem segurs que prompte podrem tornar a practicar esport com una relativa normalitat, aplicant els protocols i les mesures higiniques i sanitries que corresponguen en funci de la situaci de la pandmia. Mentrestant, els perfils socials de lSME ofereixen alguns consells bsics per a mantindre la forma fsica i continuen estant disponibles en el nostre canal de Youtube els vdeos dels nostres monitors, recorda Serralvo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana