Vila-real: Globalis s'adhereix a Districte Digital Comunitat Valenciana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197358_122837/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/2/197358_122837/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/2/197358_122837/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 11-02-2021
Globalis s'adhereix a Districte Digital Comunitat Valenciana

Fundaci *Globalis s'ha incorporat com a collaborador al Hub d'Empreses Districte Digital Comunitat Valenciana desprs de signar un acord amb la Societat de Projectes Telemtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV) dilluns passat, 25 de gener 2021. L'objectiu s collaborar en accions de promoci de la innovaci i l'emprenedoria, aix com la cerca i assessorament en ajudes i subvencions, a ms d'acostar el mn empresarial a travs del club d'empresarial provincial de Globalis.

La idea d'adhesi a Districte Digital va sorgir d'una trobada dels agents que conformen l'Agncia Local d'Innovaci impulsada per l'Ajuntament de Vila-real amb la consellera d'Innovaci, Universitats, Cincia i Societat Digital, Carolina Pascual, qui va animar a les entitats a collaborar i adherir-se a aquesta iniciativa.

Fundaci Globalis, que enguany celebra el des aniversari de la seua constituci, s una entitat nacional de promoci de la innovaci i l'emprenedoria, la millora d'ocupaci i la qualitat de vida i la salut des d'un punt de vista innovador.

En 2020, Globalis ha fomentat l'educaci en valors d'emprenedoria i innovaci en edats primerenques, el foment del talent i l'ocupabilitat dels joves, el Frum Nacional d'Innovaci i els Premis Globalis o el Club Empresarial, adaptant-se a les noves necessitats que marca la Covid-19.

D'altra banda, Globalis ha apostat pels webinars de nutrici en poca de COVID19 i tallers sobre motivaci en els quals s'ha posat l'accent en les noves competncies que els lders de les empreses han de desenvolupar per a adaptar-se a la nova realitat generada per la pandmia.

Amb aquesta integraci en Districte Digital, Fundaci Globalis pretn continuar la seua labor amb accions de foment de la innovaci i l'emprenedoria, assessorament a empreses com a nic punt *PIDI de la provncia de Castell del Centre per al Desenvolupament Tecnolgic Industrial dependent del Ministeri de Cincia, Innovaci i Universitats i tamb la tramitaci d'ajudes per a empresa.

Districte Digital s un espai que impulsa la creaci d'un teixit empresarial d'innovaci digital i tecnolgic amb l'objectiu de generar riquesa i ocupaci de qualitat en l'mbit de les noves tecnologies a la Comunitat Valenciana. Globalis i Districte Digital sumen esforos perseguint atraure inversi i talent d'empreses digitals que s'estan desenvolupant en aquest moment i les que es troben en un procs de deslocalitzaci.

Fundaci Globalis
La Fundaci Globalis s una entitat privada que t com a objectiu promoure la modernitzaci del teixit empresarial a Vila-real i dona suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovaci o diversificaci empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconmic, la ciutat i la seua rea d'influncia des d'una perspectiva global amb un nou model d'innovaci 360, Globalis promou i dona suport a l'emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l'ocupabilitat dels joves a ms de que dona suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrici o l'esport.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana