Vila-real: El PP demana a la Generalitat declarar urgents les obres per a construir el centre de salut Torrehermosa de Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197404_122871/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 15-02-2021
El PP demana a la Generalitat declarar urgents les obres per a construir el centre de salut Torrehermosa de Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat a travs d'una moci que s'incloga l'ampliaci i reobertura del centre de salut de Torrehermosa dins de l'estratgia anunciada per la Generalitat Valenciana per a millorar l'atenci sanitria.

Tal com ha explicat hui el portaveu del PP a la ciutat, Hctor Folgado, estem davant una oportunitat d'or perqu la Generalitat ha anunciat per a la finalitat que vol impulsar diverses obres per a millorar l'atenci sanitria dins d'una estratgia de millora de les infraestructures sanitries.

Per aix, per al PP, s una bona oportunitat perqu Vila-real tinga els recursos d'atenci sanitaris adequats i es recupere aquest centre de salut que va tancar la Generalitat en 2016.

Cal recordar que el centre de salut de Torrehermosa va patir una greu retallada per part de PSOE i Comproms en eliminar l'atenci primria. Aix va suposar desnonar a 3.000 pacients i saturar els altres centres de salut.

Des del primer moment, el PP hem proposat ampliar aquest centre, utilitzant l'edifici annex recorda Folgado- qui ha explicat que ara, desprs de paralitzar-ho durant anys, el PSOE ha decidit acceptar la nostra proposta, els demanem que aprofiten ara per a reivindicar aquest centre de salut que Vila-real es mereix.

A ms, el PP ha recordat tamb el retard en les obres de les noves UCI a l'hospital de la Plana, que havien d'estar per a atendre la pandmia pel que pel que sollicitem s'accelere al mxim la posada en funcionament aquestes noves UCI, que acumulen ja mesos de retards, assenyala Folgado.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana