Vila-real: El PP lamenta que Benlloch es negue a declarar urgents les obres per al centre de salut Torrehermosa de Vila-real


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197499_122946/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 23-02-2021
El PP lamenta que Benlloch es negue a declarar urgents les obres per al centre de salut Torrehermosa de Vila-real

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui que l'alcalde Benlloch haja decidit negar el seu suport a la declaració d'urgents a les obres del centre de salut de Torrehermosa per part de la Generalitat Valenciana.

El regidor del PP en la localitat, Adrián *Casabó, ha lamentat que "després d'anys perdent el temps després de negar la solució del PP: ampliar el centre de salut usant l'edifici annex de la biblioteca vella, ara que tenen l'oportunitat de reclamar davant el Consell, no ho facen".

I és que Casabó ha advertit que "hem perdut una gran oportunitat" perquè la Generalitat ha anunciat que vol impulsar diverses obres per a millorar l'atenció sanitària dins d'una estratègia de millora de les infraestructures sanitàries.

Per això, per al PP, "era una bona oportunitat perquè Vila-real tinga els recursos d'atenció sanitaris adequats i es recupere aquest centre de salut que va tancar la Generalitat en 2016".

Cal recordar que el centre de salut de *Torrehermosa va patir una greu retallada per part de PSOE i Compromís en eliminar l'atenció primària. Això va suposar desnonar a 3.000 pacients i saturar els altres centres de salut.

"Des del primer moment, el PP hem proposat ampliar aquest centre, utilitzant l'edifici annex i, ara, després de paralitzar-lo durant anys, el PSOE ha decidit acceptar la nostra proposta, els demanem que aprofiten ara per a reivindicar aquest centre de salut que Vila-real es mereix". No obstant això, davant la proposta del PP en el ple, l'alcalde s'ha negat a demanar-lo, evidenciant la seua falta de suport a aquesta reivindicada infraestructura.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana