Vila-real: Economia arranca la formaci per a l'ocupaci amb el curs de Gesti i organitzaci de magatzems


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197565_122994/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-03-2021
Economia arranca la formaci per a l'ocupaci amb el curs de Gesti i organitzaci de magatzems

El programa de formaci per a l'ocupaci impulsat per la Regidoria d'Economia arranca aquest mes de mar amb el curs de Gesti i organitzaci de magatzems. El curs, subvencionat per la Diputaci Provincial, forma part del pla formatiu ARA Formaci.
El curs Gesti i organitzaci de magatzems est dirigit a persones desocupades que volen adquirir coneixements en la preparaci de comandes, administrar compres i gestionar el magatzem, conixer les diferents tcniques d'organitzaci i aprendre a gestionar el material. Tamb permetr als 15 alumnes que hi participen familiaritzar-se amb la documentaci prpia del control de magatzem, amb la finalitat d'afavorir la seua inserci laboral. Les classes sn telemtiques, a excepci del dia d'inici i clausura.
La programaci de ARA Formaci continua en els prxims mesos amb els cursos Fulls de clcul d'Excel, Facturaci i gesti comptable de la pime o Certificat digital. Es tracta de formacions amb un vessant eminentment prctic, en rees i nnxols de treball emergents com la gesti dels magatzems, detalla el regidor d'Economia, Xus Madrigal, qui defensa l'esfor del consistori per afavorir l'ocupabilitat i l'adquisici de competncies en la lluita contra la desocupaci, particularment en una poca tan complicada com la que vivim.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana