Vila-real: El PP de Vila-real lamenta la falta d'ajudes als sectors afectats pel Covid malgrat sobrar 6,7 milions d'euros del pressupost


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197676_123083/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 22-03-2021
El PP de Vila-real lamenta la falta d'ajudes als sectors afectats pel Covid malgrat sobrar 6,7 milions d'euros del pressupost

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui la falta d'ajudes que s'han destinat per als sectors afectats pel Covid-19 a la ciutat l'any passat i, de moment, zero euros en el que va de 2021, malgrat sobrar 6,7 milions d'euros de l'any passat.

El portaveu del Partit Popular en la localitat, Héctor Folgado, ha advertit que “no és possible que mentre hi ha una liquidació de 6,7 milions d'euros en romanents, destinen zero euros a ajudar als afectats pel coronavirus en la localitat”.

A més, l'alcalde Benlloch mentia ja que deia que no es podien donar ajudes per la mala situació econòmica i ara admet que li han sobrat 6,7 milions d'euros del pressupost de l'any passat.

Per a Folgado “és el moment de gestionar les coses urgents, amb altura de mires, no amb estratègia política” i ha denunciat que “a punt d'entrar el mes d'abril, els sectors més castigats encara no han rebut ni 1 euro de les ajudes promeses”.

Per al dirigent del PP, “cada dia que passa és una oportunitat perduda i només cal trepitjar el carrer per a adonar-se de la mala situació que està travessant el sector dels autònoms i les pimes de la localitat”, ha assenyalat el portaveu popular.

El regidor ha exigit que “d'una vegada per sempre es deixe de fer propaganda i ajude, com fan la resta de localitats, als sectors damnificats per la pandèmia” i que per a això “utilitze els 6,7 milions d'euros que han sobrat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana