Vila-real: El PP de Vila-real aconsegueix el suport per a reclamar ms ajudes per a la lluita contra la violncia de gnere


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197716_123117/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 31-03-2021
El PP de Vila-real aconsegueix el suport per a reclamar ms ajudes per a la lluita contra la violncia de gnere

El Partit Popular de Vila-real ha aconseguit hui el suport del ple per a poder aprovar la proposta que havien plantejat els populars entorn de la necessitat de ms ajudes per a la lluita contra la violncia de gnere.

I s que els populars han posat damunt de la taula la necessitat de corregir les retallades que ha aplicat el Ministeri d'Igualtat. Cal recordar que en 2017 es va posar en marxa Pacte d'Estat contra la Violncia de Gnere, amb un ampli consens poltic i social, per a lluitar des de les administracions contra aquesta xacra social que s la violncia de gnere.

No obstant aix, l'any passat el Ministeri d'Igualtat ha decidit modificar el repartiment de fons a travs de les transferncies de l'Estat, la qual cosa s'ha tradut en retallades del 30% en el cas de la provncia de Castell. Els ajuntaments, des de 2017, han estat realitzant labors per a reforar la lluita contra la violncia masclista, creant serveis i mesures que ara, amb aquestes retallades, es veuen compromesos. Aix doncs, grcies al PP s'aconseguir reivindicar ms ajudes per a lluitar contra aquesta xacra social.

El PP, a favor dels sectors afectats pel Covid-19
D'altra banda, el PP havia presentat una proposta perqu s'ampliaren les ajudes del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. Els populars han presentat una proposta perqu s'incloga a altres sectors que tamb s'han vist afectats pels estralls de la crisi del Covid-19, com el comer sense anar ms lluny, per que no ha comptat amb el suport de l'equip de govern de Vila-real.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana