Vila-real: Benlloch signa el conveni amb la famlia Prieto Branchadell per a collaborar en la intervenci de la xicoteta Zoe


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197753_123150/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Vila-real | General | 04-04-2021
Benlloch signa el conveni amb la famlia Prieto Branchadell per a collaborar en la intervenci de la xicoteta Zoe

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha signat amb la famlia Prieto Branchadell el conveni pel qual l'Ajuntament collabora amb 30.000 euros en l'assistncia mdica i desplaaments de la xicoteta Zoe. La xiqueta vila-realenca ha hagut de ser operada a la ciutat estatunidenca de Boston d'una cardiopatia greu denominada tetralogia de Fallot i atrsia pulmonar, en una primera intervenci a la qual haur de seguir una altra dins de dos anys. Els pares de la xiqueta, Laura Branchadell i Abel Prieto, han rubricat l'acord, en un acte que ha comptat tamb amb l'assistncia de la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, i el regidor de Serveis Socials, lvaro Escorihuela.
La xicoteta Zoe ha despertat una onada de solidaritat en tota la ciutat que ens ompli d'orgull i a la qual l'Ajuntament, l'Administraci ms prxima a la ciutadania, no podia ser ali. Per aix, amb la unanimitat de tots els grups municipals en el consistori, signem aquest acord per a ajudar a sufragar les despeses que ha suposat la delicada intervenci de Zoe als Estats Units, detalla Benlloch. L'alcalde ha felicitat la famlia Prieto Branchadell per l'xit de la recent operaci, desenvolupada al Boston Childrens Hospital, i ha agrat les mostres de solidaritat de ciutadania i institucions, que han fet possible la intervenci de Zoe.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana