Vila-real: Els abonats del Villarrealcf tindran gratis els carnets de la prxima temporada


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197754_123151/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 04-04-2021
Els abonats del Villarrealcf tindran gratis els carnets de la prxima temporada

El president del Vila-real CF, Fernando Roig, ha anunciat que els abonats grocs gaudiran del seu abonament totalment gratis la prxima temporada 2021/22 al no haver pogut assistir aquest curs a cap trobada en l'Estadi de la Cermica a causa de la pandmia del covid-19. El mxim mandatari del club ha donat aquesta gran notcia en una trobada virtual amb la *Agrupaci de *Penyes del Vila-real *CF en el qual, a ms, s'ha celebrat el tradicional brindis per la permanncia.

Durant la trobada amb l'afici, el president ha assenyalat que, desprs d'haver aconseguit certificar la permanncia el mes de mar, el Vila-real *CF somia amb signar un final de temporada illusionant: L'any que ve tornarem a estar en Primera Divisi. s un assoliment, per no ens conformem. Volem estar a Europa la temporada que ve i lluitarem per aconseguir-ho. En Europa *League, hem d'afrontar ara els quarts de final. Estem en una bona situaci i somiem amb crixer en aquesta competici.

Fernando Roig ha aprofitat l'oportunitat per a dirigir-se personalment a l'afici i enaltir el seu suport al club. Aix mateix, ha desitjat que els seguidors puguen tornar a l'Estadi de la Cermica al ms prompte possible: L'afici no ha pogut veure al seu equip aquesta temporada. s una situaci molt trista, per esperem que prompte les autoritats sanitries permeten novament l'accs als estadis.

L'acte ha comptat tamb amb la intervenci de Javier Prez, president de la Agrupaci de Penyes del Vila-real CF. Per part de la APV, han participat representants de les segents penyes oficials del club: Pardals Grocs Vall de Ux, LUs Groc, Kassel Alemanya, Penya Sang Groga, Submar Groc Vila-real, La 12, Pea Vila-real CF Vinars, Pea CEU-Trigueros, Penya Llangost Groc Vinars, Submar Groc de Barcelona, Vila-real Fanclub Deutschland i Sant Pasqual.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana