Vila-real: La tennista Lidn Amurrio (CT Vila-real) es proclama Campiona Jnior de la Comunitat Valenciana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197829_123219/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/4/197829_123219/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 22-04-2021
La tennista Lidn Amurrio (CT Vila-real) es proclama Campiona Jnior de la Comunitat Valenciana

Les pistes de l'Acadmia Equelite Juan Carlos Ferrero han estat l'escenari de la gran victria de la tennista Lidn Amurrio. Als seus 17 anys, la jugadora del Club de Tennis Vila-real s'ha alat amb la victria del Campionat de la Comunitat Valenciana Jnior. Desprs de desplegar el seu millor tennis durant tot el torneig, Lidn s'ha mesurat en la final amb l'alacantina Luca Martnez, adjudicant-se el partit per 60 46 60. Un resultat que l'acredita com la millor jugadora valenciana sub18 de l'any.
Aquest triomf ha estat fruit de l'excellent treball que Lidn ha realitzat al llarg d'aquesta temporada en la qual, recentment, tamb s'ha alat amb el ttol nacional Marca Jnior al Valncia Tennis Center i finalista del Torneig Nacional Copa Volvo Jnior en les installacions de Ciudad de la Raqueta a Madrid.
Sens dubte, aquesta victria resulta un allicient per a les futures cites competitives de la jove jugadora que seguir el seu calendari alternant tornejos nacionals i internacionals. Mentrestant, continua formant-se i millorant al costat dels seus companys i companyes en Tennis Trainer Academy, on Lidn entrena des dels sis anys.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana