Vila-real: Vila-real ser epicentre de la pilota a la Plana de la m de la Fundaci per la Pilota Valenciana i el jugador Pepe Mezquita


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197938_123320/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-05-2021
Vila-real ser epicentre de la pilota a la Plana de la m de la Fundaci per la Pilota Valenciana i el jugador Pepe Mezquita

El trinquet de Vila-real es convertir en l'epicentre de la pilota valenciana en tota la Plana grcies a l'acord aconseguit entre el consistori, la Fundaci de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana i el jugador i trinqueter local Pepe Mezquita. El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha presentat hui en el Trinquet Municipal Salvador Sagols aquesta collaboraci, al costat del president de la fundaci, Pepe Catalunya, el representant de l'entitat a les comarques de Castell, Manuel Martn, i el jugador vila-realenc Pepe Mezquita. En virtut d'aquest acord, Mezquita es convertir en el nexe d'uni entre la Fundaci per la Pilota Valenciana i els municipis de la Plana amb la finalitat de promoure l'organitzaci de competicions i activitats relacionades amb aquest esport tradicional.
Serralvo ha valorat de manera molt positiva aquesta collaboraci i ha destacat que Mezquita s lnima mater del trinquet i no s'entendria la histria recent de la pilota valenciana sense ell. El regidor ha assegurat que la ciutat t al Villarreal CF a un gran emblema esportiu per Pepe Mezquita s tamb un ambaixador referent i ara ajudar al fet que el nostre esport autcton es difonga encara ms. Serralvo ha reiterat el suport de l'Ajuntament a l'acord entre la fundaci i el trinqueter Mezquita per a dinamitzar la pilota i que atraga a ms pblic, segons ha apuntat Manuel Martn.
Per part seua, Pepe Catalunya, president de la Fundaci de la Comunitat Valenciana per la Pilota Valenciana, ha destacat el projecte pioner per a posar en marxa un programa d'impuls de la pilota a les comarques de la Plana, amb epicentre a Vila-real. La fundaci aportar tots els seus mitjans, i se sumaran als contactes i l'experincia que t Pepe Mezquita, la qual cosa redundar en una millor organitzaci d'esdeveniments relacionats amb la pilota i permetr que els ajuntaments i entitats puguen comptar amb nosaltres per a dur a terme activitats, ha remarcat Catalunya, qui ha agrat al trinqueter i a l'Ajuntament de Vila-real haver aguantat la flama de la pilota durant els anys en qu aquest esport ha travessat moltes dificultats.
Finalment, el pilotari Pepe Mezquita, qui porta 29 anys com trinqueter de Vila-real, ha agrat tamb el suport de l'Ajuntament i ha avanat que a partir d'ara, grcies al suport de la fundaci, treballarem per a omplir el nostre trinquet i els de la resta de municipis fomentant l'esport tradicional de la pilota.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana