Vila-real: Globalis collabora en el primer Hackatn Digital d'Innovaci Social organitzat per Fundaci Altran i Club d'Excellncia en Gesti


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-05-2021
 

Fundaci Globalis s'uneix com partner a l'I Hackathon Digital de Projectes d'Innovaci Social impulsat per la Fundaci Altran i el Club Excellncia en Gesti a travs del projecte Be TalentSTEAM.

En el Hackatn Digital participaran estudiants de 3r i 4t ESO, 1r Batxiller i Formaci Professional de tota Espanya. Aquest esdeveniment es desenvolupar en lnia del 14 al 18 de juny amb l'objectiu d'impulsar el treball collaboratiu a travs de tres reptes: Salut, Benestar i Inclusi, Educaci i Sostenibilitat i Economia Circular dels estudiants. De fet, el nombre mxim d'equips que podran formar-se ser de 300 i podran estar compostos d'entre 2 a 4 alumnes, sense que els escolars puguen participar en ms d'un equip.

El jurat valorar la creativitat, la innovaci, l'eixida al mercat, la presentaci i la venda dels projectes i seleccionar 3 equips guanyadors (estudiants, professors i collegis) i 15 finalistes. Aquests ltims tindran la possibilitat de treballar juntament amb un equip de mentors de la xarxa de partners Be TalentSTEAM per a impulsar els seus projectes. A ms, tots els equips participants rebran un certificat que acredita la seua participaci en l'esdeveniment.

La inscripci a l'I Hackathon Digital de Projectes d'Innovaci Social pot realitzar-se fins al 31 de maig en la pgina web de Be TalentSTEAM on tamb es poden consultar les bases completes de la convocatria i el calendari de desenvolupament de l'esdeveniment.

Be TalentSTEAM s una plataforma collaborativa que busca impulsar una transformaci del model educatiu al costat de tots els stakeholders del sector en la qual, a ms de Globalis, participen altres entitats i empreses com l'Associaci Espanyola de Fundacions, Aena, Capgemini Engineering, Otis, Siemens, IBM o les fundacions Tecsos, BT, Vodafone i Once, entre altres.

Fundaci Globalis
La Fundaci Globalis s una entitat privada que t com a objectiu promoure la modernitzaci del teixit empresarial a Vila-real i dona suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovaci o diversificaci empresarial o social. Dinamitzant el teixit socioeconmic, la ciutat i la seua rea d'influncia des d'una perspectiva global amb un nou model d'innovaci 360, Globalis promou i dona suport a l'emprenedoria i els projectes innovadors, treballa per a millorar l'ocupabilitat dels joves a ms de que dona suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrici o l'esport.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana