Vila-real: Fem Poble, la targeta de Vila-real, suma ms de 100 negocis i ms de 300 usuaris per a afavorir el renaixement de la ciutat


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-05-2021
 

Ms de 100 negocis de Vila-real ja s'han adherit a Fem Poble, una iniciativa de l'Ajuntament de Vila-real, a travs del Pacte Local pel Renaixement, i de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, amb el suport dUcovi i Ashiovi. El projecte uneix innovaci, suport a l'economia i el comer locals, i vertebraci del municipi, amb la implicaci de la societat, per a afavorir la recuperaci econmica a travs d'una targeta de prepagament exclusiva de Vila-real amb la qual es poden obtindre bonificacions de fins a 40 euros pel consum en tendes, hostaleria i serveis de la ciutat. Fins al 31 de maig, tots aquells comeros i empreses interessades poden sumar-se a aquest projecte de manera gratuta a travs de la plataforma Vilatenda.com.
De moment, ms de 300 persones ja han sollicitat la targeta Fem Poble, amb la qual podran pagar les seues compres i acumular un descompte del 20% consumit en els establiments adherits. Aquesta bonificaci es carregar tamb en la mateixa targeta, fins a aconseguir els 100.000 euros consignats per l'Ajuntament per al projecte. El balan de negocis i usuaris registrats s positiu, per volem arribar a molta ms gent, amb l'objectiu d'implicar a tota la ciutadania en el renaixement de la ciutat, detalla el regidor d'Economia, Xus Madrigal. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit ampliar el termini per a sollicitar la targeta Fem Poble fins al 28 de maig.
Les persones interessades en la targeta poden demanar-la a travs de Vilatenda, en el telfon 964 900 045 o a la sala Fem poble que s'ha habilitat en el Centre Social de la Fundaci Caixa Rural (pl/ Vila, 2), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana