Vila-real: Comproms per Vila-real demana un major manteniment i millores al pati del Centre dEducaci Infantil Municipal El Solet


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/198045_123406/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/198045_123406/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 24-05-2021
Comproms per Vila-real demana un major manteniment i millores al pati del Centre dEducaci Infantil Municipal El Solet

El Grup Municipal de Comproms per Vila-real sollicita a l'equip de govern, liderat per socialistes i Podem, un major manteniment al pati del Centre d'Educaci Infantil (CEI) Municipal El Solet. La portaveu, Maria Fajardo, assenyala que en els ltims temps hem pogut comprovar que hi ha alguns desperfectes que potser es podrien solucionar amb un manteniment una mica ms intens, ja que es tracta de detalls que, a simple vista, poden passar desapercebuts, per que sn importants per a garantir la seguretat dels ms menuts. Aix, ledila destaca la necessitat d'adequar els escocells dels arbres, ja que anteriorment estaven protegits per una reixa metllica i llosetes de cautx de protecci, elements que ara prcticament ja no existeixen, a causa del creixement dels arbres, que ha acabat per deixar al descobert l'entramat metllic, amb el qual fcilment qualsevol xiquet pot entropessar i caure. Aix mateix, Fajardo assegura que es pot comprovar que hi ha altres xicotets detalls de seguretat per solucionar al pati, especialment en el sl entarimat amb cautx, on hi ha clivelles i zones poc hermtiques, entre altres desperfectes.
D'altra banda, la portaveu de Comproms proposa que s'incloguen jocs infantils fixos en l'espai a l'aire lliure. Amb el pas dels anys, s'han anat installant tobogans, gronxadors i altres elements per a xiquets en nombrosos recintes educatius pblics de Vila-real, explica, sense anar ms lluny, la zona d'infantil de Pascual Ncher, que est just al costat, s que t jocs fixos, mentre que en El Solet, hem pogut comprovar que el poc que hi ha s desmuntable i de plstic, per la qual cosa no estaria de ms que la Regidoria d'Educaci es plantejara invertir un pressupost mnim, aprofitant l'estiu, perqu al setembre, els xiquets i xiquetes que fan s d'aquesta escola infantil municipal gaudiren de nous jocs com en altres centres educatius, conclou.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana