Vila-real: Muoz: 'L'eixida de la crisi s responsabilitat dels socialistes i hem d'estar a l'altura'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198084_123442/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 06-06-2021
Muoz: 'L'eixida de la crisi s responsabilitat dels socialistes i hem d'estar a l'altura'

El secretari d'Organitzaci del PSPV-PSOE, Jos Muoz, ha afirmat hui que l'eixida de la crisi s responsabilitat dels socialistes i hem d'estar a l'altura i apostat per aprofitar els processos interns que venen per a eixir ms forts i units d'aquesta situaci. Aix s'ha manifestat Muoz durant el comit comarcal del partit a la Plana Alta celebrat a Vila-real aquest dissabte en el qual ha animat als assistents a recuperar la normalitat presencial del partit ara que som l'autonomia amb menor incidncia acumulada d'Espanya.

En aquest sentit, Muoz ha destacat el gran esfor realitzat per la societat valenciana durant tots aquests mesos i lloc en valor el treball realitzat pel Consell de Ximo Puig: Les perspectives de recuperaci sn bones i s que malgrat haver passat la crisi ms dura dels ltims 100 anys tots els indicadors sn millors ara que en 2015. Ara afrontem el procs de recuperaci econmica, social i tamb emocional, i hem de fer-ho impulsat poltiques tils perqu ning es quede arrere.

Aix mateix, el dirigent socialista ha destacat que la Comunitat s'ha convertit en referent per a tota Espanya i ha posat en valor el treball que s'est realitzant des dels municipis des de l'inici de la pandmia el qual ha demostrat que hi ha una altra manera de governar: En aquesta crisi, la resposta d'Europa ha sigut diferent, per tamb l'ha estada la del Govern de Pedro Snchez i la del Consell de Ximo Puig

Per part seua, el secretari general de la comarca, Joan Morales, ha recordat que venim d'un any dur en el qual hem hagut de fer front a una pandmia que ha vingut sense llibre d'instruccions per malgrat aix els socialistes podem estar orgullosos del treball que hem realitzat des de la Generalitat i des dels ajuntaments. A ms, Morals ha destacat la bona gesti del procs de vacunaci i ha felicitat a tota la societat, al Govern de Pedro Snchez i al Consell de Ximo Puig per fer-ho possible.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana