Vila-real: El PP Vila-real renovar al seu president local el prxim 10 de juliol


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 11-06-2021
 

El Partit Popular de Vila-real celebrar el seu Congrs Local el dissabte 10 de juliol, desprs que la Junta Directiva Provincial haja ratificat aquesta mateixa vesprada la petici de convocatria per a la renovaci de la Presidncia i el Comit Executiu Local.

El Comit Executiu Local, a proposta del president del PP de Vila-real Hctor Folgado, va acordar elevar a la Junta Directiva Provincial la petici de celebrar el Congrs Local ordinari el prxim dia 10 de juliol, una vegada transcorreguts ja els quatre anys des de la seua anterior celebraci.

El termini de presentaci de precandidatures a la presidncia local del PP s'obri aquest divendres dia 11 i es prolongar fins al divendres 18 de juny. Aquells que vulguen optar a liderar el partit hauran d'estar al corrent en el pagament de les quotes i presentar el suport de, almenys, 30 avals dels afiliats al corrent de pagament.

Comit Organitzador
El Comit Organitzador del Congrs, que estar presidit per la diputada autonmica Marisa *Mezquita, impulsar, coordinar i dirigir totes les activitats relacionades amb la celebraci d'aquest. El *COC haur de proclamar als candidats abans de les 20 hores del diumenge 20 de juny.
Calendari:
Presentaci de precandidatures i avals: des de les 00 hores del divendres 11 fins a les 20 hores del divendres 18 de juny.
Proclamaci de candidats: abans de les 20 hores del diumenge 20 de juny.

Campanya interna: de l'1 al 8 de juliol.

Celebraci del Congrs Local: dissabte 10 de juliol. Lloc a determinar en funci de les restriccions per la pandmia del Covid-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana