Vila-real: Casab demana un pla d'actuaci per al Termet i una soluci per al local del Mol desprs de dos anys tancat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198397_123723/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198397_123723/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 26-07-2021
Casab demana un pla d'actuaci per al Termet i una soluci per al local del Mol desprs de dos anys tancat

El regidor i president del Partit Popular de Vila-real, Adrin Casab, ha demanat a l'equip de govern un pla d'actuaci per al Termet de la Mare de Du de Grcia, aix com una soluci per a l'edifici que albergava el Centre de Congressos i el restaurant El Vaig moldre "que presenta un estat d'aband total desprs de quasi dos anys tancat".

"Un paratge tan volgut pels *vila-*realenses i que s el pulm verd de la ciutat necessita de l'atenci i la inversi necessria perqu no presente la imatge de deixadesa a la qual ens ha acostumat els socialistes", ha apuntat l'edil del PP, qui ha recordat que "existeix una regidoria especfica per a la zona del Termet, que no hauria de tindre ms preocupaci que tindre sempre cuidat aquest paratge".

Casab ha recordat que el restaurant El Vaig moldre i el Centre de Congressos "estan tancats des de fa prcticament dos anys sense que l'equip de govern haja plantejat cap soluci per a un espai que hauria de ser dinamitzador de la zona del Termet i generador d'oportunitats".

El president dels populars ha assegurat que aquest s "un exemple ms d'aqueixes marques i eslgans buits de contingut als quals ens han acostumat els socialistes". "Som ciutat educadora, ciutat de la salut, ciutat de l'esport i tamb ciutat de congressos, encara que tenim en un estat d'aband total un espai per a acollir esdeveniments en un entorn immillorable", ha concls Casab.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana