Vila-real: Casab lamenta que la ronda sud-oest s'haja acabat a un carril per sentit i sense connexi amb la N-340


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198421_123743/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 31-07-2021
Casab lamenta que la ronda sud-oest s'haja acabat a un carril per sentit i sense connexi amb la N-340

El president i regidor del Partit Popular de Vila-real, Adrin Casab, ha lamentat que "la tan esperada i necessria ronda sud-oest s'haja convertit en un carrer de noms un carril per sentit i que, a ms, acabe sense una connexi amb la N-340" quan les obres estan a punt de finalitzar.

"Vila-real necessita una circumvallaci en condicions, com s que tenen altres ciutats i que realment permeta descongestionar el trnsit pesat que passa per dins del nucli urb", ha explicat *Casab, qui ha demanat a l'alcalde que treballe "per una soluci per a la connexi d'aquest vial amb la N-340, alguna cosa que hauria d'haver estat previst abans que acabaren les obres".

El president dels populars ha denunciat que "una vegada ms, la falta d'ambici del PSOE local i el seu paper poc reivindicatiu davant altres administracions governades pel seu partit, provoca que Vila-real renuncie a aquelles infraestructures i serveis que mereix una ciutat com la nostra i continue deixant passar nombroses oportunitats de futur".

Finalment, Casab ha traslladat el seu suport a l'equip de govern "per a exigir a la Generalitat Valenciana que assumisca el pagament del manteniment i el cost de les expropiacions per a la construcci d'aquest vial". "Esperem que aix no siga un anunci ms de l'alcalde i que realment reivindique davant Ximo Puig all que Vila-real mereix i necessita", ha concls el president del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana