Vila-real: Comproms per Vila-real denuncia el deplorable estat de lentorn de la BUC i sollicita ms i millor manteniment a la zona


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198501_123810/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 05-08-2021
Comproms per Vila-real denuncia el deplorable estat de lentorn de la BUC i sollicita ms i millor manteniment a la zona

El Grup Municipal de Comproms per Vila-real denuncia el deplorable estat en el qual es troba l'entorn de la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC) i sollicita un manteniment ms adequat i amb major freqncia per a oferir una millor imatge.
La portaveu, Maria Fajardo, explica que no hi ha ms que acostar-se a les proximitats, especialment a tota la zona circumdant de l'edifici municipal, per a comprovar l'estat en el qual es troba, d'autntica pena. En aquest sentit, assenyala que s'ha deixat morir tota la vegetaci que envoltava l'espai, deixant la terra erma i completament descurada, la qual cosa demostra una desatenci important.
AAix, assenyala que grcies a aquesta deixadesa, quan alg s'acosta a aquest immoble noms pot veure fem repartit per la terra i tamb moltes caques de gos, a causa de l'incivisme de la gent, que en veure la poca cura que es t de la zona de vegetaci, opten per portar a les seues mascotes a lespai, com si fra un pipican.
Per aquest motiu, des de Comproms se sollicita un pla de xoc i que des del consistori es posen a la feina com ms prompte millor per a tornar a donar-li a l'espai l'esplendor i la vida que mereix. Cal comenar ja a millorar l'entorn i, no basta simplement amb aix, cal mantindre qualsevol millora que es faa, indica Fajardo, qui assenyala que el fet de tindre un aparcament subterrani tancat i tapiat com hi ha ara mateix no ajuda, per almenys, all que estiga en mans de l'Ajuntament de Vila-real hauria d'estar en les condicions que mereix un espai com aquest i oferir als vens i venes la millor imatge d'aquest espai, que acull esdeveniments als quals es desplacen tamb persones de fora de Vila-real, conclou.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana