Vila-real: El Vila-real CF cau amb molta honra davant el Chelsea en la final de la Supercopa d'Europa

La Plana al Dia | Vila-real | Deportes | 12-08-2021

El Vila-real CF tanca una temporada 2020-21 per a emmarcar. Després d'haver aconseguit el passat 26 de maig el seu primer títol de la història en guanyar a Gdansk al Manchester United en la final de l'Europa League, ahir a Belfast es va quedar a les portes del seu segon títol, el de la Supercopa d'Europa, en caure en la tanda de *penaltys davant el totpoderós Chelsea que accedia a la final després d'haver guanyat la final de la Lliga de Campions.
va caure, però deixant el pavelló molt alt i, com se sol dir, va morir, matant. La tanda de *penaltys que tan bons records ens porta enfront del Manchester United, ahir li va ser esquiva als grocs, però l'equip va donar la cara en tot moment i lluite fins a l'últim sospir per a aconseguir el títol.
Del partit, comentar que després del gol del Chelsea, el Vila-real *CF no es va acovardir i busque la meta del conjunt *blue. Alberto Moreno va poder empatar en l'últim minut del primer temps, però el pal va repel·lir el seu tret.
En la segona meitat, una altra fusta a rematada de Gerardo Moreno que minut després aconseguiria l'empat a un gol. Fins al final dels noranta minuts intercanvie de colps entre dos equips que buscaven el gol de la victòria. Va arribar la pròrroga i, tal vegada, va ser on més va patir el Vila-real *CF, però va saber aguantar el 1-1, arribant-se a la tanda de *penaltys, on en aquesta ocasió, va ser favorable al conjunt rival, el Chelsea. Al final, l'equip que va caure amb el cap ben alt davant un dels conjunts més potents del Vell Continent i vigent campió de la Champions League.