Vila-real: El Vila-real CF va merèixer guanyar al Bernabéu a el Reial Madrid (0-0)

La Plana al Dia | Vila-real | Deportes | 26-09-2021

El Vila-real CF va tindre molt a prop la victòria al Bernabéu davant el Reial Madrid que, especialment, en la primera mutes va estar a la mercè de l'equip groc. I és que en el primer temps, els grocs amb una aclaparadora possessió de pilota davant el quadre merenga, va gaudir de clares oportunitats per a haver inaugurat el marcador. Totes elles protagonitzades per *Danjuma i que van ser avortades per un encertadíssim *Courtois.
Amb un injust 0-0 es va arribar al descans. En la segona part, les anares van estar més anivellades, fins i tot que el Vila-real *CF mai la va perdre la cara al *encuetro i va lluitar fins al final per emportar-se els tres punts. *Danjuma i Pau van gaudir de les més clares oportunitats en el segon període, mentre que el Reial Madrid la va tindre per mitjà de *Isco amb una rematada de cap que va detindre *Rulli. Al final empat sense gols que deixa un sabor agredolç, ja que es va tindre contra les cordes al quadre madridista en la primera meitat. Ara a intentar fer bo aquest empat diumenge que ve davant el Betis en l'Estadi de la Ceràmica. Després d'haver disputat sis trobades, el Vila-real *CF continua invicte, encara que amb excessius empats, un total de cinc.