Vila-real: LSME llana ms de 1.400 places en lEscola Esportiva i lEstiu Actiu per a recuperar la normalitat en la campanya esportiva estival


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2022/6/201359_126438/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 02-06-2022
LSME llana ms de 1.400 places en lEscola Esportiva i lEstiu Actiu per a recuperar la normalitat en la campanya esportiva estival

El Servei Municipal dEsports recupera la normalitat prvia a la pandmia en la nova campanya de lEscola Esportiva dEstiu i lEstiu Actiu amb una oferta de ms de 1.400 places per a garantir que sobretot la poblaci ms jove tinga accs a la prctica esportiva durant l'estiu aprofitant els espais naturals, per tamb per a donar continutat a les activitats de la guia esportiva, tant d'adults com de xiquets i xiquetes, que tenen ms demanda entre la poblaci durant el perode estival. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat aquest mat l'oferta d'activitats acompanyat pel responsable del Servei Municipal dEsports, Jos Ramn Cantavella, i ha remarcat que recuperem prcticament la normalitat tant en lEscola Esportiva com en lEstiu Actiu amb 1.400 places, que fins i tot podrien ser algunes ms en funci de la demanda, per a gaudir de l'esport i les activitats en espais naturals com el Termet i les eixides a diferents punts de la provncia.
Serralvo ha agrat el treball de lSME per a fer possible aquesta nova campanya, que es desenvolupar del 27 de juny al 5 d'agost en diferents torns. En el cas de la 37a Escola Esportiva dEstiu, s'ofereixen un total de 360 places, de les quals 120 corresponen a les activitats d'iniciaci per a xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys i 240 places per a les activitats de descobriment, enfocades a joves de 9 a 16 anys. El responsable de lSME ha subratllat que ms del 80% de les activitats d'aquesta escola esportiva es realitzen utilitzant espais naturals com el Termet, amb la finalitat d'aprofitar al mxim els espais a l'aire lliure. Tamb es realitzaran eixides a la Serra dEspad, les platges de Benicssim i Borriana, una marxa ciclista per la via verda Ojos Negros entre Barraques i Altura, etc. En definitiva, mltiples activitats per a ocupar el temps lliure, realitzar prctica esportiva en la naturalesa i fomentar la companyonia i la interacci entre els ms joves, apunta Cantavella.
En lEstiu Actiu sn un total de 1.065 places en activitats com els cursos de l'escola municipal de nataci; nataci d'adults; Aigua-salus; activitats aqutiques prepart, per a bebs i per a majors; pilates; Ritmefit; Ballfit; Cicle-ritme; i ioga.
La inscripci es pot realitzar des de hui, 1 de juny, fins al 13 de juny tant en la web de lSME com de manera presencial en les oficines que s'han habilitat en el Centre de Tecnificaci Esportiva i la piscina Yurema Requena en horari de 8.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres. Jos Ramn Cantavella ha recordat que l'assignaci de places es realitza a travs d'un sorteig, que es dur a terme el 15 de juny. Es podran seleccionar un mxim de 5 activitats, de les quals s'adjudicar una per usuari o usuria. La confirmaci de la plaa assignada s'haur de realitzar fins al 20 de juny a travs del pagament de l'activitat.
Finalment, Cantavella ha explicat que, en funci de les sollicituds, es valorar l'ampliaci de places en aquelles activitats que registren una major demanda, sempre en funci de la disponibilitat per part de lSME.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana