Vila-real: L’SME llança més de 1.400 places en l’Escola Esportiva i l’Estiu Actiu per a recuperar la normalitat en la campanya esportiva estival


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2022/6/201359_126438/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 02-06-2022
L’SME llança més de 1.400 places en l’Escola Esportiva i l’Estiu Actiu per a recuperar la normalitat en la campanya esportiva estival

El Servei Municipal d’Esports recupera la normalitat prèvia a la pandèmia en la nova campanya de l’Escola Esportiva d’Estiu i l’Estiu Actiu amb una oferta de més de 1.400 places per a “garantir que sobretot la població més jove tinga accés a la pràctica esportiva durant l'estiu aprofitant els espais naturals, però també per a donar continuïtat a les activitats de la guia esportiva, tant d'adults com de xiquets i xiquetes, que tenen més demanda entre la població durant el període estival”. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha presentat aquest matí l'oferta d'activitats acompanyat pel responsable del Servei Municipal d’Esports, José Ramón Cantavella, i ha remarcat que “recuperem pràcticament la normalitat tant en l’Escola Esportiva com en l’Estiu Actiu amb 1.400 places, que fins i tot podrien ser algunes més en funció de la demanda, per a gaudir de l'esport i les activitats en espais naturals com el Termet i les eixides a diferents punts de la província”.
Serralvo ha agraït el treball de l’SME per a fer possible aquesta nova campanya, que es desenvoluparà del 27 de juny al 5 d'agost en diferents torns. En el cas de la 37a Escola Esportiva d’Estiu, s'ofereixen un total de 360 places, de les quals 120 corresponen a les activitats d'iniciació per a xiquets i xiquetes de 6 a 8 anys i 240 places per a les activitats de descobriment, enfocades a joves de 9 a 16 anys. El responsable de l’SME ha subratllat que més del 80% de les activitats d'aquesta escola esportiva es realitzen utilitzant espais naturals com el Termet, amb la finalitat d'aprofitar al màxim els espais a l'aire lliure. També es realitzaran eixides a la Serra d’Espadà, les platges de Benicàssim i Borriana, una marxa ciclista per la via verda Ojos Negros entre Barraques i Altura, etc. “En definitiva, múltiples activitats per a ocupar el temps lliure, realitzar pràctica esportiva en la naturalesa i fomentar la companyonia i la interacció entre els més joves”, apunta Cantavella.
En l’Estiu Actiu són un total de 1.065 places en activitats com els cursos de l'escola municipal de natació; natació d'adults; Aigua-salus; activitats aquàtiques prepart, per a bebés i per a majors; pilates; Ritmefit; Ballfit; Cicle-ritme; i ioga.
La inscripció es pot realitzar des de hui, 1 de juny, fins al 13 de juny tant en la web de l’SME com de manera presencial en les oficines que s'han habilitat en el Centre de Tecnificació Esportiva i la piscina Yurema Requena en horari de 8.30 a 20.30 hores de dilluns a divendres. José Ramón Cantavella ha recordat que l'assignació de places es realitza a través d'un sorteig, que es durà a terme el 15 de juny. Es podran seleccionar un màxim de 5 activitats, de les quals s'adjudicarà una per usuari o usuària. La confirmació de la plaça assignada s'haurà de realitzar fins al 20 de juny a través del pagament de l'activitat.
Finalment, Cantavella ha explicat que, en funció de les sol·licituds, es valorarà l'ampliació de places en aquelles activitats que registren una major demanda, sempre en funció de la disponibilitat per part de l’SME.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana