Vila-real: Territori refora la seguretat en la subestaci elctrica de la carretera d'Onda per a completar la millora del polgon


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2022/7/201846_126867/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2022/7/201846_126867/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 10-07-2022
Territori refora la seguretat en la subestaci elctrica de la carretera d'Onda per a completar la millora del polgon

La Regidoria de Territori ha impulsat, en el marc de la modernitzaci i millora del polgon del nou clster de la innovaci cermica, el refor de la seguretat a l'entorn de la subestaci elctrica situada en la carretera d'Onda. Aix, en els ltims dies, s'ha procedit a alar un mur perimetral per a separar aquest recinte de la zona de passeig arbrada que s'ha construt a travs dels projectes subvencionats per l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (Ivace).
Una de les actuacions complementries previstes en la fase de modernitzaci d'aquest polgon adjudicada l'any passat consisteix en la construcci d'aquesta pantalla de seguretat, una obra impulsada des de l'Ajuntament per que sufraga l'empresa Iberdrola, i que suposa guanyar en seguretat per als vianants i millorar el camp visual en aquest punt, explica el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.
Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-real ha desenvolupat diferents projectes per a donar continutat a la modernitzaci d'aquesta zona industrial. L'ltima d'elles ha afectat una superfcie de 556.650 metres quadrats delimitats entre l'AP-7 i l'avinguda d'Alemanya. La construcci de voreres i la installaci d'enllumenat led han sigut algunes de les principals actuacions d'aquesta fase d'obres, que ara es complementa amb la construcci d'aquest mur de seguretat.
D'altra banda, el departament de Territori ha aconseguit altres dues subvencions per un import total de prop de 400.000 euros per a noves obres de modernitzaci i millora de zones industrials. Una d'elles correspon precisament a una nova fase d'obres en el clster de la innovaci cermica situat a l'entorn de la carretera d'Onda. La subvenci concedida per lIvace per a aquest projecte s de 197.222 euros i l'actuaci dissenyada per l'Ajuntament se centra en l'entorn del carrer Senda Pescadors, on es preveu la millora de l'enllumenat i la creaci d'un carril bici, per a continuar ampliant la xarxa de vies ciclistes que ja connecten gran part de les rees industrials. L'actuaci afectar una superfcie de 556.650 metres quadrats.
D'altra banda, el segon dels projectes que ha obtingut una subvenci de lIvace, tamb per import de 197.222 euros, correspon a una nova fase de modernitzaci del polgon situat a l'entorn de l'estaci del ferrocarril on l'equip de govern planeja la creaci d'un clster agroalimentari i tecnolgic. La inversi permetr ampliar la xarxa d'enllumenat existent fins a comunicar amb la zona d'horts urbans. Aix mateix, s'ha projectat la construcci del primer tanc de tempestes per a solucionar el problema d'inundacions en aquesta rea de la ciutat. La superfcie afectada pel projecte ser de 156.880 metres quadrats.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana