Vila-real: El PP de Vila-real lamenta que continue sense completar-se la plantilla de la Policia Local, malgrat les promeses socialistes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2022/9/202526_127486/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2022/9/202526_127486/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 30-09-2022
El PP de Vila-real lamenta que continue sense completar-se la plantilla de la Policia Local, malgrat les promeses socialistes

El Partit Popular de Vila-real denuncia el tracte de l'equip de govern cap a la Policia Local, que avui ha celebrat el dia del seu patró, Sant Miquel. L'edil Gema Ferreres assegura que "actualment hi ha 32 places vacants sense cobrir, quasi la meitat de la plantilla, ja que tampoc es tenen en compte les jubilacions”.

Ferreres insisteix que es tracta d'una “situació molt greu i que cada dia va a pitjor”, ja que “la manca de personal es tradueix en serveis sense atendre per falta d'especialització, que repercuteix directament en el benestar dels veïns de Vila-real i en la falta de seguretat als carrers del municipi”.

En aquest sentit, l'edil popular també lamenta que “hi ha agents que fan serveis extra per a cobrir les necessitats de la ciutat, serveis que no estan cobrant, a pesar que el consistori compta amb romanents disponibles”.

Des del Partit Popular es demana al govern socialista "prendre mesures urgents”. "L'alcalde socialista de Vila-real va predicar fa just un any que cobriria aquestes places vacants, però avui dia tot segueix igual", ha lamentat Ferreres.

“Benlloch incompleix una vegada més una de les seves promeses i també fa evident la seva nul·la capacitat per a solucionar els veritables problemes dels vila-realenses com és la falta de personal en la Policia Local”, conclou l'edil del PP.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana