Vila-real: Vila-real consolida la projecció internacional del FITCarrer en la seua 35a edició amb una vintena de companyies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/4/204668_129440/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/4/204668_129440/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Cultura | 26-04-2023
Vila-real consolida la projecció internacional del FITCarrer en la seua 35a edició amb una vintena de companyies

Vila-real celebrarà el Festival Internacional de Teatre de Carrer, FITCarrer, del 5 al 7 de maig en la seua 35a edició, reforçant el seu caràcter internacional. La programació porta per lema `Som gent de teatre', comptant amb una vintena de companyies, 12 nacionals i 7 internacionals.

La directora artística del festival, Sara Recatalà, ha destacat que la programació serà molt variada amb teatre, dansa, circ, arlequins, entre altres. La directora ha agraït el suport de l'Ajuntament de Vila-real, els patrocinadors i col·laboradors per a fer possible el festival.

El disseny del cartell d'enguany ha incorporat una eina d'Intel·ligència Artificial en el procés creatiu. No obstant, el director creatiu, Roger Pardo, ha subratllat que les imatges són noves i fruit d'un treball creatiu a partir del lema del festival.

El Premi Ramón Batalla es lliurarà enguany als huit directors de la història del festival. La regidora d'Innovació Cultural, Noelia Samblás, ha destacat el gran esforç de l'ajuntament per a portar avant el festival, ja que la cultura té un impacte positiu per a la ciutat a nivell econòmic i d'oportunitats.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana