Vila-real: 35ª edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer dóna començament a Vila-real amb el Premi Ramon Batalla


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/205603_130025/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 05-05-2023
35ª edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer dóna començament a Vila-real amb el Premi Ramon Batalla

Hui s'ha donat començament a la 35ª edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer (FITCarrer) a Vila-real amb l'entrega del XI Premi Ramon Batalla. Enguany, el guardó ha estat atorgat als vuit directors i directora que ha tingut el festival durant les seues més de tres dècades d'existència.

L'entrega del premi va estar a càrrec de l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, i la regidora d'Innovació Cultural, Noelia Samblás, qui van entregar el guardó a Nel·lo Vilanova, Xavier Pegueroles, Joan Raga, Tomás Ibáñez, Sergi González (qui no va poder assistir a l'acte), Domingo Martínez, Pau Ayet i Sara Recatalà. L'alcalde va destacar l'important paper que cadascun d'ells ha tingut per a consolidar el festival i convertir-lo en un referent de les arts de carrer, i els va agrair per la seua contribució.

A més d'altres membres de l'ajuntament, també van estar presents representants de les companyies que participen en el festival, així com familiars de Ramon Batalla, actor vila-realenca en memòria del qual es van crear aquests premis.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana