Vila-real: La Junta del Consorci del Millars busca més implicació del Consell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/8/212502_134202/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 31-08-2023
La Junta del Consorci del Millars busca més implicació del Consell

La Junta de Govern del Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars ha començat una nova etapa després de les eleccions municipals. L'objectiu principal és avançar en els projectes pendents i aconseguir major implicació econòmica per part de la Conselleria de Medi Ambient.

En la reunió constitutiva, presidida per l'alcalde de Vila-real i president del consorci, José Benlloch, van participar els representants de les administracions que integren el consorci. També van estar presents els tècnics del mateix.

Els representants dels ajuntaments de Vila-real, Burriana i Almassora, així com el diputat de la Diputació de Castelló, formen part de la Junta de Govern del consorci. No obstant això, la Conselleria de Medi Ambient encara no ha designat el seu representant.

En la reunió es va establir el calendari de reunions i es va acordar que Vila-real assumirà la presidència fins a març, moment en què l'Ajuntament de Burriana agafarà el relleu.

Durant la reunió, es va fer èmfasi en la importància de buscar finançament addicional per al consorci. Actualment, el seu pressupost es nodreix de les aportacions de la Diputació i dels tres ajuntaments, però s'espera comptar amb la participació econòmica de la Conselleria de Medi Ambient.

El president del consorci, José Benlloch, ha manifestat la seva intenció de sol·licitar una major implicació i aportació econòmica per part de la Conselleria de Medi Ambient. A més, planeja convidar la nova consellera a una reunió i una visita explicativa perquè conegui de prop les necessitats del paisatge protegit del Millars.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana