Vila-real: El Consorci del Millars licita el servei de vigilncia i manteniment per un any a l'espera de reforar el finanament


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213705_134932/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/9/213705_134932/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-09-2023
El Consorci del Millars licita el servei de vigilncia i manteniment per un any a l'espera de reforar el finanament

El Consorci Gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Millars licitar en els prxims dies el contracte de vigilncia i manteniment del paratge per a garantir la correcta conservaci d'aquest espai natural. El pressupost de licitaci s de 184.204 euros anuals i l'objectiu s poder ampliar-lo amb l'obtenci de fons de la UE i aportaci de la Generalitat.

El contracte es licitar per 184.204 euros, IVA incls, durant un any, un perode que el president del consorci, Jos Benlloch, ha qualificat de "punt mort" per a reformular el finanament amb qu actualment compta l'organisme.

El consorci treballa en connectar amb la lnia de subvencions europees Next Generation o Fons Feder de la Uni Europea per a gestionar actuacions de major dimensi. Tamb s'est treballant per obtenir la implicaci econmica de la Generalitat Valenciana, que no ha realitzat cap aportaci econmica fins al moment.

El consorci compta amb un pressupost anual de 270.000 euros, procedents de les aportacions de la Diputaci i dels ajuntaments de Vila-real, Borriana i Almassora. El president del consorci busca incrementar aquesta quantitat amb l'aportaci de la Conselleria de Medi Ambient.

El contracte de vigilncia i manteniment ser publicat en els prxims dies, per un import de 184.204 euros, IVA incls, per un perode d'un any, amb possibilitat de prrrogues anuals de fins a tres anys. El servei inclou activitats d'informaci als visitants, vigilncia i control de l'accs i del compliment de la normativa, manteniment de l'equipament i de les zones verdes, i gesti de la biodiversitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana