Vila-real: Vila-real presenta el Nadal ms solidari grcies a la Joventut Antoniana i la Cavalcada de Reis d'inters turstic provincial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218781_138189/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/12/218781_138189/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 04-12-2023
Vila-real presenta el Nadal ms solidari grcies a la Joventut Antoniana i la Cavalcada de Reis d'inters turstic provincial

Vila-real tornar a viure el Nadal ms solidari grcies a la programaci organitzada per Joventut Antoniana en collaboraci amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real i que t com a acte central la Cavalcada dels Reis Mags, declarada d'inters turstic provincial i la segona ms antiga de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Joventut, Javier Lpez, ha acompanyat al president de Joventut Antoniana, Albert Arrufat, en la presentaci d'aquesta programaci, que enguany incorpora novetats per a reforar ms si cap el carcter solidari del Nadal.

Javier Lpez ha agrat 'el gran esfor de tots els integrants de Joventut Antoniana que, de manera voluntria i durant tot l'any, preparen aquesta agenda del Nadal, amb actes que representen molt b a la nova Vila-real del segle XXI, solidria, inclusiva, d'oportunitats, sostenible i innovadora'.

Albert Arrufat ha destacat la importncia dels actes de la Joventut Antoniana no sols perqu formen part de la celebraci del Nadal a Vila-real sin perqu tots els diners que l'entitat recapta durant aquests dies amb els donatius solidaris es destina ntegrament a les prop de 70 famlies que atn i acompanya.

La programaci arrancar el 26 de desembre, amb la recollida de cartes per part dels Missatgers Reals, en la plaa Major, a partir de les 10.30 hores.

El mateix dia, a les 18.00 hores, tindr lloc el Preg de Reis a l'Auditori Municipal Msic Rafael Beltrn Moner que comptar com a pregonera a Gloria Fortea Rambla, qui va ser secretaria de l'associaci, i l'actuaci d'Hctor Mancha, guanyador del premi al millor mag del mn en 2015.

El 5 de gener, a les 18.30 hores, arribar la Cavalcada de Reis, amb recorregut i format habitual. En la desfilada participaran, a ms de desenes de voluntaris, les agrupacions Xarxa Teatre, Grup de Dolainers i Tabaleters El Trull, l'Associaci de Bombos i Tambors de Vila-real, la Uni Musical La Lira, els pastorets de l'Associaci de Filles de Mara del Rosari, el ballet Llum d'orient i el grup de teatre del Club de Temps Lliure. Una de les novetats ser l'estrena d'una nova carrossa del rei Baltasar.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana