Vila-real: Fundació Globalis llança el programa Aula-Empresa per a estudiants de 5è i 6è


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 22-02-2024
 

Fundació Globalis ha posat en marxa aquesta setmana el programa Aula-Empresa, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real. Es tracta d'una activitat dirigida a xiquets i xiquetes de 5è i 6è de primària dels col·legis de la localitat, per a introduir l'emprenedoria i la innovació en edats primerenques.

Aquest programa pretén despertar la curiositat sobre què significa dur endavant un propi projecte empresarial i ensenyar als més joves la visió dels emprenedors i les empreses des d'un punt de vista més social a través de l'exemple de les empreses guanyadores i finalistes dels Premis Globalis.

La Fundació Globalis té programades ja visites als col·legis Angelina Abad, Escultor Ortells i Pascual Nàcher de Vila-real perquè els seus alumnes coneguen a diferents persones emprenedores locals que els contaran la seua experiència en el camí d'emprendre.

Els col·legis interessats en realitzar aquesta acció formativa per als seus estudiants poden contactar amb la Fundació Globalis en el correu electrònic fundacion@fundacionglobalis.org o a través del telèfon 964 054 522 en horari d'oficina.

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit socioeconòmic des de Vila-real i prestar suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació, diversificació empresarial o social. Globalis promou i dóna suport a l'emprenedoria i la innovació, treballa per a millorar l'ocupabilitat dels joves i a més dóna suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l'esport.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana