Vila-real: Peregrinació a Poblet pel 750º aniversari de Vila-real


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-05-2024
 

L'Ajuntament de Vila-real i la parròquia Arciprestal Sant Jaume han organitzat una peregrinació al Monestir de Santa Maria de Poblet, a la província de Tarragona, on reposen els restes del rei Jaume I, fundador de la ciutat. El viatge, en commemoració del 750º aniversari de la fundació de la ciutat i de la parròquia, es durà a terme el dissabte 15 de juny.

El regidor Emilio M. Obiol va ressaltar la importància simbòlica d'aquesta peregrinació, recordant que en 1974, amb motiu del 700º aniversari, també es va organitzar una visita institucional al monestir cistercenc. A més, enguany la peregrinació serà encara més emotiva al haver estat nomenat abat del monestir un vila-realenc. El viatge també inclou la visita al monestir de Santes Creus.

Les inscripcions per participar en la peregrinació estaran obertes a partir del dilluns 20 de maig a l'agència Escapa't viatges, amb un cost de 35 euros que inclou el viatge en autobús, les visites guiades i assegurança. També hi ha opció de reservar menjar al restaurant de Poblet per 33 euros. Les places són limitades.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana