Vila-real: Caravaca: 'Les festes de Sant Pascal han estat tot un èxit'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227866_144507/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-05-2024
Caravaca: 'Les festes de Sant Pascal han estat tot un èxit'

La regidora de Festes, Miriam Caravaca, i l'intendent de la Policia Local, Ramón Martínez, han presentat avui el balanç de les festes de Sant Pasqual a Vila-real, destacant la reducció en les queixes per part de les penyes i l'alta participació en els esdeveniments organitzats.

Caravaca ha ressaltat la gran afluència de públic en concerts i actes com els empredrats, mentre que Martínez ha informat que les queixes per molèsties de les penyes han disminuït en un 20% en comparació amb l'any anterior.

Agraïments especials van ser donats a la Junta de Festes, la Comissió de Penyes i altres entitats per la seua labor en l'organització dels esdeveniments festius.

Quant a incidents, Martínez va mencionar que hi va haver pocs durant les festes, amb només 8 denúncies per no respectar horaris de tancament i 40 queixes per molèsties de les penyes. A més, es van registrar 5 ferits en esdeveniments taurins, sent un d'ells de gravetat.

La labor del personal de la Policia Local, així com d'altres entitats municipals, va ser destacada per Martínez com a fonamental per a garantir el desenvolupament adequat de les festes, que es van dur a terme sense majors contratemps.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana