Vila-real: Vila-real recupera el Multiesport escolar per a reforar la prctica esportiva en els collegis de manera gratuta


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229203_145422/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-06-2024
Vila-real recupera el Multiesport escolar per a reforar la prctica esportiva en els collegis de manera gratuta

El Multiesport escolar tornar el prxim curs escolar als centres educatius de primria tant pblics com concertats de Vila-real. Es tracta d'una activitat gratuta per a reforar la prctica esportiva entre els xiquets i xiquetes i fomentar una vida saludable i activa.

El regidor d'Esports, Xus Madrigal, i el cap del Servei Municipal d'Esports, Jos Ramn Cantavella, han presentat aquesta desena edici del Multiesport escolar, que es reprn desprs de quatre anys d'aturada motivada per la pandmia. L'activitat, dirigida a xiquets i xiquetes nascuts entre 2009 i 2018, arrancar l'1 d'octubre i finalitzar el 31 de maig de 2025.

El regidor d'Esports ha subratllat que 'recuperar el Multiesport escolar era una de les nostres prioritats en aquesta legislatura, desprs d'haver hagut de parar-ho fa quatre anys per la pandmia'. 'Aquest curs hem reprs tamb la nataci i ara presentem el Multiesport, una proposta que busca facilitar l'activitat esportiva en edat escolar.'

Jos Ramn Cantavella ha explicat que 'per als xiquets i xiquetes en edat escolar, dues hores d'educaci fsica a la setmana s insuficient'. 'La prctica esportiva s vital per al seu desenvolupament i amb el Multiesport ampliem les hores d'esport i posem en contacte als participants amb diferents disciplines esportives'.

La inscripci es realitzar a travs dels propis centres escolars i les activitats es desenvoluparan en les installacions dels collegis, durant les vesprades, fora d'horari escolar. Els dissabtes hi haur tamb activitats en installacions esportives municipals. Un total de 20 monitors s'encarregaran de dur a terme el Multiesport escolar, sota la direcci dels tcnics del Servei Municipal d'Esports.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana